Брзе вести

Све Ваше примедбе, питања, сугестије, похвале и коментаре шаљите на office@pv.rs

Вести 23.02.2016.

четвртак, 25 фебруар 2016 14:43 marina furtula
Штампа ПДФ

 

Председник Покрета ветерана Саша Дујовић учествовао је у ТВ емисији ПРАВАЦ телевизије Пинк 3 ИНФО, водитеља Предрага Сарапе.

Председник Дујовић је истакао потребу доношења закона о ветеранима и осудио манипулације ветеранском популацијом. Неопходност доношења законских прописа улази у предизборно време и, по мишљењу господина Дујовића, највероватније у овом сазиву Владе и Парламента Србије неће бити ни разматрани.

 

Организовање протеста од стране појединих инвалидских и борачких организација по мишљењу господина Дујовића у великој мери доприноси стварању атмосфере страха међу ветеранима, а посебно међу ратним војним инвалидима, што није добро и не доприноси решењу нагомиланих проблема.

Председник Дујовић је посебно истакао потребу за ревизијом решења инвалидности свих корисника.

Потребно је трезвено размислити о свим потезима и сагледати све аспекте када се ради о организовању било каквог скупа јер отварати теме попут ратних дневница и одређених нацрта законских решења без потпуне аргументације само ствара ружну слику о српском ратнику а ми из Покрета ветерана се годинама трудимо да је исправимо.